Webshop audit és e-kereskedelmi tanácsadás

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy hazánkban és az Európai Unióban a jogalkotók egyre inkább szigorítják az e-kereskedelemre, tehát a webshopok működésére vonatkozó előírásokat. A fentiekkel összhangban a hazai jogszabályok is megerősítették a fogyasztóvédelmi hatóság ezen területre vonatkozó jogkörét, továbbá jelentős mértékben megemelkedett a bírságkockázat mértéke és a kiszabható bírságok összege is.

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ hazánk piacvezető fogyasztóvédelmi vállalkozásaként kiemelt figyelmet kíván fordítani az elektronikus kereskedelemben jelen lévő kedves Partnerei jogszabálykövető magatartására, ezért egy külön háttércsoportunk foglalkozik az elektronikus kereskedelem tanácsadási, illetve webshop auditálási feladatainak ellátásával. Szakértőink, valamint külsős tanácsadóink kivétel nélkül széleskörű referenciákkal, valamint kimagasló szakmai tapasztalattal bírnak az elektronikus kereskedelem világában, így szolgáltatásunk ellátására teljes körű szakmai garanciát vállalunk.

A teljesség igénye nélkül milyen szempontok mentén folytatjuk le vizsgálatunkat?

 • A cég elérhetőségének és adatainak megfelelő feltüntetése.
 • Az adatvédelmi szabályzat megfelelő kialakítása.
 • A jótállási és szavatossági jogok szakszerű feltüntetése.
 • Az Általános Szerződés Feltételek (ÁSZF) tartalmának teljes körű vizsgálata, feltüntetésének módja, helye.
 • Az egyes termékek leírásának és árának feltüntetése.
 • Az elállási jogról szóló (jogszabályok szerinti) szakszerű tájékoztatás.
 • Megtévesztő reklámok és promóciók vizsgálata.

Szakértői csapatunk nem csupán a fogyasztóvédelmi előírások betartásában és a fogyasztók szakszerű tájékoztatásának megvalósításában tud vállalkozása segítségére lenni, de kiegészítő szolgáltatásként teljes körű webáruház tanácsadással is foglalkozunk, melynek keretein belül megvizsgáljuk honlapja tartalmát és működését, illetve az egyes funkciók és menüpontok felhasználóbarát kialakítását. Az elvégzett vizsgálat alapján megoldási javaslatokat dolgozunk ki az ügyfélelégedettség és ügyfélélmények további növelésére.

Milyen kézzel fogható előnyökkel jár webshop audit és e-kereskedelmi tanácsadói szolgáltatásunk igénybevétele?

 • Mentesülni tud a jelentős összegű bírságok alól.
 • Kimagasló mértékben növekedhet fogyasztóinak elégedettsége.
 • Hosszú távon nagyobb vásárlóközönséggel számolhat.
 • Átlátható és valamennyi jogszabályt maradéktalanul betartó elektronikus felületet teremtünk meg Önnek.

Webshop audit és e-kereskedelmi tanácsadó szolgáltatásunk mikro, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára egyaránt elérhető, ezért kérjük forduljon bizalommal munkatársainkhoz és kérje árajánlatunkat az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu e-mail címen.

Biztosítson korrekt feltételeket és ügyfelei hosszú távon is Ön mellett fognak dönteni!