Termék vagy szolgáltatás piacra történő bevezetése

Bizonyára Ön is találta már magát szemben azzal a kellemetlen szituációval, hogy piacra kívánt dobni egy új terméket, vagy el kívánt indítani egy új szolgáltatást, de nem volt tisztában az adott termékre és/vagy szolgáltatásra vonatkozó jogszabályi előírásokkal, valamint egyéb fontos fogyasztóvédelmi tényekkel.

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ munkatársai teljes mértékben leveszik a válláról a terheket, hiszen szolgáltatásunk megrendelése esetén Önnek mindösszesen annyi feladata van, hogy eljuttatja hozzánk a termékét, vagy leendő szolgáltatásának leírását, szakértőink pedig a megadott határidőig lefolytatják a bevizsgálási és engedélyeztetési folyamatokat, valamint elkészítik a teljes körű dokumentációt az adott termékkel, szolgáltatással összefüggésben.

A teljesség igénye nélkül az alábbiakban állunk kedves Partnereink rendelkezésére:

  • termékcímke tervezése, tartalmának jogszabályokkal történő összhangba hozása,
  • a termék bevizsgálása és az engedélyeztetési folyamat lefolytatása,
  • a termék, illetve szolgáltatás esetleges jogszabályi előírásaira vonatkozó átfogó vizsgálat és összefoglaló jelentés készítése,
  • a kapcsolódó kötelezően feltüntetendő dokumentációk elkészítése, legyártása és szakszerű kihelyezése,
  • továbbá minden más támogatás és segítségnyújtás, ami a kedves Partnerünk részéről igényként felmerül az újonnan bevezetni kívánt terméke, szolgáltatása vonatkozásában.

Kérje ajánlatunkat a konkrét elképzelések megnevezésével az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu e-mail cím segítségével,
hogy munkatársaink rövid időn belül segítséget tudjanak nyújtani vállalkozásának.