Szeretettel köszönti Önt a Fogyasztóvédelmi Referens Központ, Magyarország piacvezető fogyasztóvédelemre specializálódott vállalkozása!

Engedje meg, hogy az alábbiakban röviden bemutassuk Önnek vállalkozásunk múltját, jelenjét és jövőjét.

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a vállalkozások döntéseit az egyes fogyasztóvédelmi kérdésekben és magas színvonalat képviselő szolgáltatásai útján biztosítsa Partnerei fogyasztóvédelmi rendszerének jogszabályszerű működését.

Hazánkban a Fogyasztóvédelmi Referens Központ elsőként kezdte meg a fogyasztóvédelmi referens képzés és vizsgáztatás szervezését, valamint szintén legelsőként kezdtük meg a fogyasztóvédelmi referensek megbízási szerződés útján, azaz kiszervezett formában történő biztosítását a kötelezett vállalkozások számára. Rövid időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy országos ismertségre tegyünk szert és szolgáltatásainkat kelettől nyugatig, északtól délig az ország egész területén, Partnereink elvárásainak maximális figyelembevétele mellett tudjuk biztosítani.

Közel harminc fős oktatói és szakértői stábunk szinte kivétel nélkül több évtizedre visszanyúló, rendkívül széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a fogyasztóvédelem valamennyi szakterületét illetően, és jelentős részük még ma is hazánk fogyasztóvédelmi rendszerének aktív tagja. Partnereink belénk fektetett bizalma hozzájárult ahhoz, hogy rendkívül rövid idő alatt váltunk Magyarország piacvezető fogyasztóvédelmi vállalkozásává.

Országos kiterjedésű hálózatunknak köszönhetően Partnereink biztonságban tudhatják a ránk bízott fogyasztóvédelmi feladatokat, hiszen ha kell bárhol és bármikor, akár személyesen is fel tudunk lépni az érdekük képviselete céljából.

Csapatunk a hét minden napján készséggel áll kedves Partnereink rendelkezésére a fogyasztóvédelem bármely szakterületét érintő kérdésben. Gyors, precíz és hatékony megoldási javaslataink folyamatosan visszaigazolják számunkra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a vállalkozásokra kiszabott fogyasztóvédelmi bírságok számának jelentős mérsékléséhez, valamint a fogyasztók elégedettségének dinamikus növekedéséhez.

Folyamatosan bővülő fogyasztóvédelmi szolgáltatásaink közül a teljesség igénye nélkül az alábbiakra szeretnénk felhívni szíves figyelmét:

fogyasztóvédelmi referens képzés

fogyasztóvédelmi referens kiszervezés, megbízási szerződés útján történő biztosítása

fogyasztóvédelmi referens továbbképzés

fogyasztóvédelmi szaktanácsadás

fogyasztóvédelmi audit

webshop audit

egyéb fogyasztóvédelmi tárgyú képzések, tréningek

személyre szabott panaszkezelés

hivatalos képviselet békéltető testületi, illetve hatósági eljárásokban

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ célja, hogy a jövőben is naprakész információk alapján, magas színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani kedves Partnereink számára. Több, mint ezer sikeresen levizsgázott fogyasztóvédelmi referens, több száz országos és helyi szinten működő elégedett Partner, valamint a rólunk mondott vélemények támasztják alá azt, hogy jó úton járunk és továbbra is a fogyasztók, azaz kedves Partnereink szolgálatában állunk.

1000+

Nálunk végzett referens

500+

Elégedett ügyfél

800+

Megelőzött bírság

1000+

Fogyasztóvédelmi audit

44000+

Mosoly

4500+

Kávé