A Fogyasztóvédelmi Referens Központ rendkívül széleskörű szolgáltatási palettáján a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig bezárólag mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, legyen az képzés, fogyasztóvédelmi tanácsadás, vagy egyéb fogyasztóvédelmi szakszolgáltatás.

Fogyasztóvédelmi csapatunk valamennyi szolgáltatás esetében a megelőzésre kívánja a nagyobb hangsúlyt fektetni, hiszen egy jó időben megtartott képzés, egy megfelelő módon átvizsgált, auditált bolt, illetve ügyfélszolgálat, vagy éppen egy jogszabályok szerint elkészített fogyasztói tájékoztató százezres, vagy akár milliós összegű bírságoktól tudja megkímélni a vállalkozást. Abban az esetben viszont, ha a baj már megtörtént, akkor neves fogyasztóvédelmi szakértőkből álló csapatunk hatékony megoldási javaslatokat tud kidolgozni a bírság eltörlésére, illetve jelentős mértékű csökkentésére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hatósági eljárások során kezdve az első foktól, a másodfokon át, szükség esetén egészen a bírósági szakaszig.

Szenvedélyünk és mindennapi célunk a problémás és speciális eseték megoldása, ezért bátran és bizalommal ossza meg velünk esetleges problémáit, mielőbb megoldani kívánt fogyasztóvédelmi ügyeit.

Szakértőink, oktatóink készséggel állnak rendelkezésére:

 • munkavállalói fogyasztóvédelmi ismereteinek bővítésében, megerősítésében,
 • a fogyasztóvédelmi törvényben meghatározottak szerinti fogyasztóvédelmi referens képzés lebonyolításában, vagy szakképzett, kiváló minősítést szerzett fogyasztóvédelmi referensek biztosításában és az adott terület teljes kiszervezésében,
 • termékeinek fogyasztóvédelmi és kereskedelmi szempontok szerinti bevizsgálásában, véleményezésében,
 • általános fogyasztóvédelmi szaktanácsadásban,
 • kötelező tájékoztatók elkészítésében és vállalkozása teljes jogszabályi megfelelőségének elősegítésében,
 • üzlethelyiségének, vagy ügyfélszolgálatának fogyasztóvédelmi auditjában, teljes átvizsgálásában
 • webáruház auditban, azaz webshopjának teljes körű auditálásában,
 • hatósági, vagy békéltető testületi eljárások lebonyolításában,
 • problémás fogyasztóvédelmi ügyek, esetek panaszkezelésében,
 • egyedi szempontok szerinti háttéranyagok, kimutatások elkészítésében,
 • valamint számos más, a fogyasztóvédelem bármely területét érintő és az Ön igényei alapján összeállított fogyasztóvédelmi szakszolgáltatás biztosításában.

Ha szeretne megbizonyosodni róla, hogy fogyasztóvédelmi rendszere, boltja, vagy webáruháza a jogszabályokkal összhangban áll, esetleg szeretné munkatársai fogyasztóvédelmi ismereteit elmélyíteni, vagy egészen egyszerűen bármilyen más fogyasztóvédelmi kérdésben, témában szeretné a segítségünket és javaslatainkat kérni, akkor keresse bizalommal csapatunkat az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu e-mail címen és biztosan megtaláljuk az Ön számára ideális fogyasztóvédelmi szolgáltatásunkat.

 

1000+

Nálunk végzett referens

500+

Elégedett ügyfél

800+

Megelőzött bírság

1000+

Fogyasztóvédelmi audit

44000+

Mosoly

4500+

Kávé