Fogyasztóvédelmi referens továbbképzés

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ ezen oktatási programját elsősorban az érvényes fogyasztóvédelmi referensi bizonyítvánnyal rendelkező személyek számára ajánlja, akik végzettségüket több, mint 6 hónapja, azaz fél éve szerezték meg és szeretnék meglévő tudásukat tovább bővíteni, illetve a már elsajátított szakismereteiket a legfrissebb és az adott időpontban hatályos jogszabályokkal összhangba hozni.

A fogyasztóvédelmi referens továbbképzésen – másik nevén aktualizáló képzésen – azért is javasolt meghatározott időközönként részt venni, mivel hatékony és eredményes munkát csak úgy tud végezni egy fogyasztóvédelmi referens, amennyiben ismeretei nem egy évekkel korábban megszerzett tudáson, hanem az éppen hatályos jogszabályokon és a legújabb jogalkotói elvárásokon alapszik.

A fogyasztóvédelmi referens továbbképzési szolgáltatásunk hasonlóan a fogyasztóvédelmi referens képzéshez két formában érhető el:

  • központi fogyasztóvédelmi referens továbbképzés, amely jellemzően félévente kerül megszervezésre budapesti képzési központunkban,
  • kihelyezett fogyasztóvédelmi referens továbbképzés, amely szolgáltatás megrendelését elsősorban azon kedves meglévő, vagy leendő Partnereink számára ajánljuk, akik legalább 4-5 fős fogyasztóvédelmi referensi létszámmal rendelkeznek és egy adott helyszínen, illetve egy adott időpontban kívánják megszervezni ezen tudás- és készségfejlesztő képzésünket.

A kihelyezett képzésnél kedves Partnerünknek nem csupán az időpont és helyszín, de még témajavaslatok megadására is lehetősége van, hogy teljes mértékben egyedire szabott képzésen vehessenek részt munkatársai.

A fogyasztóvédelmi referens képzéseinkhez hasonló módon itt is az adott szakterület legrátermettebb és legelismertebb szakoktatói bonyolítják le a teljes mértékben gyakorlati alapokra helyezett továbbképzést, amely számos szituációs gyakorlatot is tartalmaz, a fogyasztókkal való éles helyzetek higgadt és szakszerű kezelése érdekében.

Képzésünkhöz lehetőség van online formában is csatlakozni. Online képzési szolgáltatásunk rendkívül egyszerű és átlátható, még a professzionális informatikai ismeretekkel nem rendelkező felhasználók számára is. A program olyan felhasználói élményt biztosít a résztvevő számára, mintha ténylegesen a tanteremben ülne és ehhez semmilyen szoftver telepítésére nincs szükség a felhasználó számítógépén.

Kiegészítő szolgáltatásként a képzési napra igény esetén biztosítunk étkezést is, illetve kihelyezett fogyasztóvédelmi referens képzés megrendelése esetén vállaljuk a teljes rendezvény- és programszervezést.

Árajánlatkérését munkatársaink örömmel fogadják az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu e-mail címen,
ahol kérjük megnevezni a pontos elvárásokat és elképzeléseket.