Képviselet hatósági vagy békéltető testületi eljárásokban

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ Magyarország valamennyi megyéjében és a fővárosban is jelenlévő, fogyasztóvédelemre specializálódott vállalkozás. Fő tevékenységünkből adódóan habár a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, mégis jelen vagyunk és teljes mértékben támogatjuk kedves Partnereinket akkor is, ha már bekövetkezett a baj és eljárás indult vállalkozásával szemben egy adott ügyben.

A hivatalos képviseleti szolgáltatásunk ellátása során a kimagasló hatósági és jogalkalmazási ismeretekkel bíró szakértőink és tanácsadóink folytatják le az egyes eljárások alkalmával felmerülő személyes és írásos egyeztetéseket a hatóságokkal, valamint a békéltető testületekkel. A hatóságokkal, illetve békéltető testületekkel történő egyeztetések előkészítése mindig közösen zajlik Partnerünkkel, így Ön is folyamatosan tájékozódhat az ügyek alakulásáról. Amennyiben pedig egy sikertelen hatósági fellebbezést követően vállalkozása a bírósági szakasz mellett dönt, úgy szakértőink és kimondottan ezen célra szerződtetett fogyasztóvédelemmel foglalkozó ügyvédi irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani vállalkozása számára.

Kérje ajánlatunkat az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu e-mail címen, hogy munkatársaink rövid időn belül tájékoztatást tudjanak adni szolgáltatásunk díjáról és feltételeiről. Amennyiben már folyamatban lévő eljárásról van szó és sürgeti vállalkozását az idő, úgy kérjük írja bele a tárgyba, hogy „SÜRGŐS – hivatalos képviselet ellátása” és így munkatársaink garantáltan még aznap felveszik Önnel a kapcsolatot.