Fogyasztóvédelmi rendszer kiépítése

A Fogyasztóvédelmi Referens Központ, mint Magyarország piacvezető fogyasztóvédelmi vállalkozása, vállalja elindulás előtt álló vállalkozások fogyasztóvédelmi rendszerének teljes körű kiépítését. Jelen szolgáltatásunk részeként nem csak felkészítjük Önt, munkatársait, illetve vállalkozása székhelyét, fióktelepeit, telephelyeit a közelgő nyitásra, de a vonatkozó jogszabályokban előírt teljes körű dokumentációt is maradéktalanul előállítjuk és szakszerűen kihelyezzük, hogy Önnek a fogyasztóvédelmi kérdésekkel foglalkoznia már egyáltalán ne kelljen.

Szolgáltatásunkat a leendő vállalkozások méretétől függetlenül, elsősorban újonnan létrejött, vagy bővülő vállalkozások számára ajánljuk, de szívesen együttműködünk eddig kiskereskedelmi tevékenységet nem folytató vállalkozásokkal is, akik szeretnék új tevékenységüket a hatályos jogszabályokkal összhangban folytatni.

Miben tudunk tehát Önnek segíteni?

  • Munkatársainak és vezetőinek fogyasztóvédelmi alapkiképzésében.
  • A boltnyitáshoz elengedhetetlen tájékoztatók és egyéb dokumentációk (például ÁSZF, szabályzatok, elérhetőségi adatok stb.) elkészítésében, illetve beszerzésében.
  • Székhelyének, fióktelepeinek, valamint telephelyeinek nyitás előtti átvizsgálásában, fogyasztóvédelmi auditjában.
  • Webáruház audit lefolytatásában.
  • Az árfeltüntetésre és terméktájékoztatókra vonatkozó jogszabályi előírások maradéktalan betartásában.
  • Vevőszolgálatának, ügyfélszolgálatának, valamint elektronikus kereskedelmi felületének fogyasztóbarát és a jogszabályok előírások szerinti kialakításában.
  • Panaszkezelési gyakorlatának közös átgondolásában és kialakításában.

Kérjük, hogy ossza meg velünk elképzeléseit az ajanlat@fogyasztovedelmireferens.hu
e-mail címen keresztül, hogy munkatársaink rövid időn belül a rendelkezésére tudjanak állni.